namename
Sijainti

Hannes Kolehmaisen katu 4

70110 KUOPIO
Sijainti kartalla

Pysäköinti

Kuopion jäähallin välittömässä läheisyydessä on yhteensä yli 500 pysäköintipaikkaa. Invapaikkoja on yhteensä kahdeksan kappaletta, joista viisi sijaitsee B-tasanteen vieressä olevalla pienemmällä pysäköintialueella, jäähallin päädyssä on lisäksi kolme invapaikkaa. Invapaikat on merkitty erikseen.

Pysäköintipaikat

Jäähallin päädyssä on yhteensä 310 pysäköintipaikkaa.
 Huom. Monttuun ei asiakaspysäköintiä! B-tasanteen vieressä olevalla pysäköintipaikalla sijaitsevat ainoastaan invapaikat, muut paikat ovat varattuja. Muut P-paikat ovat Haapaniemenkadun pysäköintitalo, joka tarjoaa ilmaista pysäköintitilaa tapahtuman aikana. Linja-autoille on oma pysäköintialue Kuopio-hallin takana. Toriparkki palvelee 24 h. Auton voi noutaa tapahtuman jälkeen toriparkista A-, D-, E-, ja H- portaiden kautta parkkikorttia käyttäen.

Poliisi edellyttää tieliikennelain noudattamista

Pohjois-Savon poliisilaitos edellyttää, että jäähallissa järjestettäviin tapahtumiin autoilla tulevat katsojat noudattavat voimassa olevia tieliikennelain säännöksiä pysäköinnistä. Erityisesti poliisi muistuttaa, että pelastusteille ei tule missään olosuhteissa pysäköidä ajoneuvoa. Pohjois-Savon poliisilaitos kehottaa autoilijoita myös noudattamaan järjestäjien alueelle järjestämien liikenteenohjaajien antamia ohjeita, käskyjä ja määräyksiä. Heillä on ohjaustehtävänsä aikana Tieliikennelain antamat oikeudet ja velvollisuudet.

Kielletyt aineet ja esineet

Jäähallille ei saa tuoda seuraavia kiellettyjä aineita tai esineitä:
  • Kaikki alkoholijuomat
  • Lasi- sekä muovipullot, suihkepullot
  • Huumausaineet, käyttövälineet
  • Ilotulitteet, soihdut ja räjähdetarvikkeet
  • Aseet / teräaseet
HUOM! Säilytä pääsylippusi koko tapahtuman ajan. Varaudu todistamaan lippusi alennusoikeus asianmukaisin dokumentein hallin ovilla. Ulosmenijöiden liput luetaan elektronisella kulunvalvontalaitteella sekä ulos että takaisin sisään tullessa. Varaudu turvatarkastukseen Areenan ovilla.
Päivää tapahtumaan
Osta liput
 
Powered by Hurja Solutions Oy