namename

JVG JVG on helsinkiläinen rap-duo, joka nousi julkisuuteen keväällä 2011 julkaistulla kappaleella ”Häissä”, joka valittiin myös vuoden kesähitiksi. Räppäämisen kaksikko Jare Brand ja VilleGalle aloittivat jo aiemmin kaveriporukassa. Useilla JVG:n musiikkivideoilla esiintyykin paljon tunnettuja kavereita kuten jääkiekkoilijat Siim Liivik ja Mikael Kurki.
 
JVG on ollut listaykkösenä, latauslistojen ykkösenä, radion soitetuimpana sekä myynyt kymmeniä tuhansia albumeja. Miehet ovat niittäneet mainetta myös miljoonia kertoja katsotuilla musiikkivideoillaan YouTubessa. Vuoden 2011 Emma-gaalassa JVG voitti kaksi palkintoa: Vuoden tulokas ja heidän albuminsa ”Mustaa kultaa” valittiin Vuoden albumiksi kategoriassa ”Vuoden hiphop-/elektroninen albumi”. Vuonna 2014 Emma-gaalassa JVG pokkasi ”Voitolla yöhön” –albumillaan Vuoden hiphop-albumin palkinnon ja vuonna 2015 yhtye voitti Vuoden yhtye sekä Vuoden striimatuin biisi –palkinnon (”Tarkenee”) Emma-gaalassa.
 
JVG on tullut tunnetuksi myös TV:n puolella VilleGallen osallistumisesta Tanssii tähtien kanssa – sekä Vain elämää –sarjoihin. JVG:n uusin albumi 247365 ilmestyi vuonna 2015 ja duolla on tiedossa jäähallikeikat myös Etelä-Suomessa, kun JVG esiintyy Hartwall Areenalla kaksi kertaa toukokuussa 2016.
 
Kotisivut www.jvg.fi
Facebook-sivut https://www.facebook.com/jvgvirallinen/
Instagram @jvgfi
 

ApulantaApulanta on Suomen suosituin rockyhtye, joka on 25-vuotisen historiansa aikana keikkaillut hurjasti. Ura alkoi Heinolassa vuonna 1991 ja siitä pikkuhiljaa pienempien keikkojen ja klubien kautta yhtye on saavuttanut vankan aseman ja edennyt Suomen kovimmaksi rockbändiksi, joka rikkoo ennätyksiä niin levymyynnissä kuin kiertueilla/keikkapaikoilla. Kesästä toiseen Apulanta on halutuin festarivieras ja yhtye tekee myös laajoja konserttikiertueita ja soittaa jäähallikeikoilla. Nyt on Apulannan vuoro soittaa unohtumaton jäähallikeikka Kuopiossa!
 
Apulannan singleistä 21 on noussut virallisen singlelistan ykköspaikalle ja bändi on julkaissut kaksitoista studioalbumia, joista viisi on myynyt platinaa ja kaikki kultalevyyn oikeuttavan määrän. Bändin nykyisessä kokoonpanossa soittavat Toni Virtanen (kitara ja laulu), Sipe Santapukki (rummut ja taustalaulu) sekä Ville Mäkinen (basso).
 
Apulanta on voittanut kolme kertaa Emma-gaalassa Vuoden Rock-albumin palkinnon (2007: Eikä vielä ole edes ilta, 2008: Kuutio ja 2012: Kaikki kolmesta pahasta). Lisäksi yhtye on palkittu Erikois-Emmalla vuonna 2011 ja Vuoden Kotimainen DVD –Emmalla 2006 ”Kesäaine”.
 
Apulannan hittibiisien kirjo on valtava lähtien aina bändin ensimmäisestä suuresta hitistä ”Mitä kuuluu”. Valtavasti soitettuja ovat myös ”Mato”, ”Armo”, ”Viisaus ei asu meissä” sekä uusimmalta levyltä ”Valot pimeyksien reunoilla”. Apulannan keikat eivät jätä ketään kylmäksi, vaan bändi antaa aina kaikkensa keikoilla ja maine energisenä livebändinä on tuttu kaikille.
 
Kotisivut www.apulanta.fi
Facebook-sivut https://www.facebook.com/apulanta/?fref=ts
Instagram @apulantaofficial
Päivää tapahtumaan
Osta liput
 
Powered by Hurja Solutions Oy