namename
Vastuuhenkilöt ja puhelinnumerot

Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puh. 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi.

Palautteet

Toivomme, että annatte VIP-tapahtumista palautetta meille, jotta voimme kehittää tapahtumia jatkossa. Palautetta voitte lähettää kalpa@kalpa.fi.

Alkoholijuomien tarjoilu VIP-tiloissa

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Data Group Areenalla. VIP-tilat ovat anniskelualuetta, joissa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen VIP-tiloihin on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois VIP-tiloista on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan VIP-tiloista järjestyksenvalvojien toimesta. Laskutamme kaikki tiloissa nautitut juomat erikseen kulutuksen mukaan. Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.

Laskutuskäytäntö VIP-tiloissa

Tilavuokra laskutetaan yleensä tapahtuman jälkeen. Ruoka- ja juomatarjoilun laskutamme aina tilauksen/kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen, samoin kuin mahdollisen erikoistarjoilulaskun.
Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä on 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta, veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku. Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella.

Peruutukset ja muutokset

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisista VIP-tilan peruutuksista viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet tilan/varauksen tilavuokrasta. Mikäli VIP-tilan peruutuksesta tai muutoksesta ilmoitetaan alle 4 viikkoa ennen tapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden tilavuokran. Pidämme myös suullisia muutoksia tai peruutuksia sitovina.
Päivää tapahtumaan
Osta liput
 
Powered by Hurja Solutions Oy